Nieuw doel Ede.doet cheques

Stadsvarkens Cargo Trike

Met onze vorige Ede.doet inzameling hebben we een Stadsvarkens cargo trike (transportfiets) kunnen realiseren, waarmee de hulpboeren het voer kunnen halen voor de varkens. Om het gebruik van de cargo trike zo toegankelijk mogelijk te maken is een centrale stalling bij de varkens gewenst.

Stadsvarkens spaart daarom nu voor een zeecontainer, die de huidige gaat vervangen. Deze container wordt door vrijwilligers samen omgebouwd en ingericht tot berging voor het voer (brood, groente & fruit, kaaswei en bierbostel) en stalling van de cargo trike. De container wordt aan de buitenkant bekleed met panelen en er worden twee toegangsdeuren gemaakt. Binnenin komt een scheidingswand en stelling voor voertonnen, -manden en materialen.
Wij hopen via Ede.doet €1000 op te halen om dit te verwezenlijken.

Voor het aanpassen van de zeecontainer zal Stadsvarkens een werkfeest gaan organiseren, waarbij hulpboeren en incidentele vrijwilligers samen de zeecontainer onder handen nemen. Iedereen kan meewerken: er is technisch werk, zwaar werk, maar ook eenvoudig en licht werk. Tegelijkertijd met de aanpassing van de container wordt de directe omgeving ook onder handen genomen. Daarnaast natuurlijk tijd voor gezelligheid en is er een goed verzorgde catering.

Help ons dit doel te verwezenlijken en doneer uw Ede.doet cheque aan ons. Dit kan online via de Ede.doet website of door het nummer of een foto van uw cheque te sturen aan info@stadsvarkens.nl.