Sponsoren

Bent u al Vriend van de Stadsvarkens?

We zijn blij met elke hulp. Ons doel is bewustwording van de voedselketen en mensen samenbrengen. Dat hoeft niet veel te kosten.

We kunnen niet bestaan zonder financiële bijdragen.

We moeten o.a. het terrein van de varkens onderhouden. De varkens moeten eten. Al proberen we zoveel mogelijk reststromen te benutten, we ontkomen er niet aan ook voedsel in te kopen. De kosten van onze organisatie houden we zo laag mogelijk. Wilt u of uw bedrijf liever “lui” meedoen dan de handen uit de mouwen steken?

U kunt ons materieel op verschillende manieren steunen:

  • Met een éénmalig geldbedrag.
  • Met een structureel geldbedrag.
  • Met een bijdrage in natura.

Op dit moment zoeken we nog overalls, een kruiwagen, bats en spade, regenlaarzen in alle maten.
Contact: info@stadsvarkens.nl

spaarvarkenDoneer direct

Wil u geld doneren voor de varkens? Maak gebruik van de onderstaande knoppen en doneer 5, 10 of 15 euro. Door op het iDeal logo te klikken ga je direct naar de iDeal betaal pagina en kun je eenvoudig een betaling overmaken.

De ANBI- status is in aanvraag.
Een ANBI-status zou voor u als sponsor of donateur een belastingvoordeel kunnen betekenen. Klik hier voor meer informatie.

Doneer nu 5 euro aan de stichting stadsvarkens! Doneer nu 10 euro aan de stichting stadsvarkens! Doneer nu 15 euro aan de stichting stadsvarkens!Onze huidige sponsoren

Cooperatieve Vereniging Doesburgereng
Doesburger_Eng_sponsor_stadsvarkens StreekproductenVarkens zijn zindelijke dieren en maken zich graag een nest in stro.
Met een baaltje van 25 kilo kunnen we elke maand hun hok van vers en schoon stro voorzien.
Dit benodigde stro wordt ons ter beschikking gesteld door Cooperatieve Vereniging Doesburgereng Streekproducten.Ga direct naar de website van de vereniging Doesburgereng.
Hardeman akkerbouw en veehouderij
Logo Hardeman Varkens hebben ruimte nodig om lekker te kunnen scharrelen en wroeten.
Met de extra grondstrook van buurman boer Hardeman zal dit zeker lukken en kunnen ze zelfs nog even van de middagzon genieten.
Estafette Ede
Logo Estafette Estafette is een Biologische Eetwinkel in Ede. De varkens kunnen veel voedsel vinden in het bos. Dit wordt onder andere aangevuld met groenten en fruit. Dagelijks kunnen we een wisselende hoeveelheid uitgesorteerd groenten en fruit ophalen dat niet voor de verkoop in de schappen komen.
Foodfloor Ede
foodfloorlogo FoodFloor organiseert elk seizoen een bijeenkomst een platform waarop de actieve Edenaren op het gebied van Food, elkaar kunnen ontmoeten en stimuleren, en activiteiten kunnen ontwikkelen, afstemmen en bekendmaken. FoodFloor ondersteunt het project Stadsvarkens en heeft het mogelijk gemaakt om de stichting Stadsvarkens op te richten en het project te starten met een startsubsidie.
Gemeente Ede
logo-Gemeente-Ede_stadsvarkens Ede is een belangrijke ondersteuner van stichting Stadsvarkens.
15 april is de gebruiksovereenkomst groenadoptie van Veldhuizerbos perceel 10 ondertekend. Hiermee is gemeente Ede een hoofd sponsor in natura van stichting Stadsvarkens.
Groenhorst Barneveld
 Groenhorst_Barneveld_logo Groenhorst Barneveld sponsorde voor ons de 4 Wolvarkens.Met ruim 2000 dieren en de vele praktijkfaciliteiten is Groenhorst Barneveld de toonaangevende opleider in dierverzorging van Nederland. Leerlingen uit heel Nederland volgen hier hun opleiding. Ga direct naar de website van Groenhorst Barneveld.