Stadsvarkens presenteert zich op FoodFloor

Donderdag 2 juni was de vierde FoodFloor met thema ‘Voedseleducatie’.
FoodFloor is een ontmoetingsplek om interesses te delen, activiteiten af te stemmen en elkaar enthousiast te maken voor nieuwe food-initiatieven. Tijdens de eerste FoodFloor heeft Stadsvarkens een podium gekregen voor het toen nog ‘Projectplan Stadsvarkens’. De FoodFloor-jury heeft het project zeer positief beoordeeld en ons een fonds (door de gemeente beschikbaar gesteld) gegund om het project op te starten.

 

 

 

EgN_2016-06-02_3074

Stadsvarkens was voor deze vierde FoodFloor uitgenodigd om een pitch te houden en een informatiekraam in te richten. De FoodFloor werd goed bezocht met veel nieuwe mensen die niet bekend waren met Stadsvarkens. Dit gaat zeker samenwerkingsverbanden opleveren in de toekomst. We waren snel door de meegenomen visite kaartjes heen. Bij de al bestaande contacten merk ik dat de toenadering nu steeds serieuzer wordt. Mensen moeten je eerst een aantal keer ontmoeten, de ideeën laten bezinken en zelf samenwerkingsmogelijkheden gaan zien.
EgN_2016-06-02_3055-1

Een nieuw contact waar direct iets uit komt is met het Vestercollege (Hendrik Stafweg). Zij gaat met hun leerlingen ons project bezoeken en ik heb de verwachting dat dit gaat leiden naar een structurele samenwerking.

Geef een antwoord