Stadsvarkens-vleespakket

Wist u dat u een vleespakket van onze eigen varkens kunt kopen?

Momenteel zijn er Stadsvarkens-vleespakketten beschikbaar. De huidige vleespakketten bestaan uit iets minder dan 3 kilo diverse soorten vlees en rookworst. In een doos zitten twee-persoonsporties, vacuüm verpakt en diepgevroren. Een pakket kost € 40,-.

Bij het bestellen bent u automatisch lid van de Vereniging Stadsvarkens. De contributie is bij de prijs voor het Stadsvarkens-vleespakket inbegrepen.

U kunt bij ons een vleespakket bestellen door een e-mail te sturen naar info@stadsvarkens.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht of er nog een pakket beschikbaar is met uitleg over het vervolg van de bestelprocedure.

Waarom lidmaatschap Vereniging Stadsvarkens?

Onze varkens krijgen voer dat met zorg is verzameld en geselecteerd. Wij halen het bij lokale groenteboeren, kaasmakerij, biologische bakker en bierbrouwer. Omdat dit voer niet officieel is gecertificeerd als varkensvoer moeten we het afzetten via een vereniging, vereniging Stadsvarkens. Door lid te worden van de vereniging mag het pakket aan u geleverd worden. Het lidmaatschap is gratis want de contributie wordt in mindering gebracht op de bestelling.