Mei-maand Stadsvarkens Lustrum-maand

Mei-maand: Stadsvarkens Lustrum-maand

Deze maand vieren we ons eerste lustrum, dan lopen sinds vijf jaar varkens in het Veldhuizerbos. De exacte datum is 16 mei.
Corona laat het samenkomen van groepen niet toe, daarom zetten we actieviteiten op die iedereen individueel kan doen. Deze activiteiten zijn uiteraard Stadsvarkens gerelateerd.
Op 20 mei is er eveneens weer een varkenswisseling. Daarover komt te zijner tijd meer informatie.

We nodigen iedereen uit om mee te doen aan een van de volgende wedstrijden (of beide, dat mag je zelf kiezen): fotowedstrijd en ontwerpwedstrijd.

Fotowedstrijd


In de afgelopen vijf jaren zijn veel foto’s gemaakt. Maar ook deze maand kan jij een mooie foto maken van alles wat direct of indirect met stichting Stadsvarkens te maken heeft.
Heb jij een mooie foto, dan kan je ze inleveren via info@stadsvarkens.nl.
De ingeleverde foto’s vertonen we op onze website en Facebook. En wie weet kunnen we het ook in de krant krijgen. Voor deze wedstrijd is een heuse jury samengesteld. En de winnaar mag een van de varkens een naam geven.


Ontwerpwedstrijd.
We hebben een tijdje geleden een grotere berging kunnen regelen dankzij de “Ede doet” cheques. Ook staat er een knalgele  afvalbak. Zowel de berging als de afvalbak vragen van buiten een opknapbeurt. Wie heeft een mooi idee?
We willen twee beoordelingscriteria mee geven: dat het ontwerp passend is in de omgeving en de uitvoeringskosten.
De winnaar mag het plan uitvoeren of laten uitvoeren. Wij zullen je hierin faciliteren.
Graag zien we jullie creaties tegemoet via info@stadsvarkens.nl.