Nieuwe vleespakketten beschikbaar

Nu Rico en Knir zijn geslacht en slagerij Van Dijk uit Leersum weer mooie vleespakketten heeft gemaakt, is de vleesverkoop van start gegaan. De eerste pakketten zijn inmiddels verkocht, ruim een kwart van het totaal. Er zijn dus nog volop vleespakketten beschikbaar. De reacties van de eerste bestellers zijn lovend. Met het nieuwe ras, Tamworth, is de vleeskwaliteit nog beter geworden.

Bij de verdeling van het vlees heeft de slager gelijkwaardige pakketten gemaakt. Hierdoor kan de samenstelling wel iets wisselen. De inhoud van een pakket is minimaal 4 kilogram aan vlees en vleesproducten zoals karbonade, speklap, grillworst, barbecueworst, gerookt spek en hamlappen of varkenslappen.

De standaardprijs voor een vleespakket van 4 kilogram is € 60,-.
Voor vrijwilligers van Stadsvarkens rekenen we voor het eerste pakket slechts € 25,-. Vervolgbestellingen kosten ook € 60,-.

Bestelling en levering
gewicht vleespakket: 4 kg
prijs: € 60,- standaardprijs (vrijwilligers eerste pakket € 25,-)
inhoud: diverse vlees en vleesproducten uit alle onderdelen van het varken
bestellen: mail naar rene@stadsvarkens.nl
vermeld hierin uw naam – telefoonnummer – gewenste bestelling

We beschikken over kluisjes in een vrieshuis in het Binnenveld (Bennekom) waarin de pakketten zijn opgeslagen. Hierdoor zijn we flexibel in het leveren van de pakketten op afspraak. Stuur uw bestelling naar René (rene@stadsvarkens.nl). U krijgt dan een bevestiging met betaalgegevens en een afhaalafspraak.
Ook voor meer informatie kunt u vrijblijvend een mail sturen naar rene@stadsvarkens.nl.