Sparen voor de renovatie van het bospad

Veel mensen weten de varkens in het Veldhuizerbos te vinden. Om de maatschappelijke functie van Stadsvarkens goed tot zijn recht te laten komen, willen we graag betere toegang bieden voor mensen die slecht ter been zijn of met een rolstoel of kinderwagen de varkens willen bezoeken. Voor deze groep is het nu wel lastiger om in ruig terrein veilig te lopen.
Daarom hebben we het plan gevat om het pad dat door het bosperceel van Stadsvarkens loopt te renoveren en half verharden. Zo kan iedereen goed en veilig door het bosperceel wandelen. Met de Ede doet waardecheques hopen we een belangrijk deel hiervoor bij elkaar te kunnen sparen.

Het is een flinke investering om dit project te kunnen realiseren. We willen u dus oproepen om de waardecheques voor dit initiatief te sparen en ze te activeren via deze link. Gewoon doneren is via deze site ook mogelijk.
Deze actie loopt door 25 oktober 2020.

Naast het verzamelen van de waardecheques hopen we daarom ook dat er mensen zijn die zich melden voor het uitvoerend werk, zoals het grondwerk, het aanbrengen van de half verharding en het aantrillen ervan.

Alvast hartelijk bedankt