Stichting Stadsvarkens heeft jouw stem nodig!

Stemmen kun je via https://www.vrijwilligersprijzen.nl/initiatief/stadsvarkens of https://www.vrijwilligersprijzen.nl/passieprijs/rene-geneijgen

Voor het zevende jaar op rij worden de ‘Meer dan handen’ vrijwilligersprijzen uitgereikt. Stadsvarkens, als initiatief en René van Geneijgen, als vrijwilliger zijn door gemeente Ede genomineerd voor deze prijzen.
Hiermee zijn wij zeer vereerd. Een stem op Stadsvarkens is een terechte waardering voor alle vrijwilligers die zich inzetten om het project te laten schitteren. Een stem op René van Geneijgen is een terechte waardering voor de inzet, doorzettingsvermogen en passie waarmee hij zijn idee vorm heeft gegeven en draaiende houdt.

De jury reikt ieder jaar een prijs uit aan de vrijwilligersorganisatie met het beste initiatief en de passieprijs voor een individuele vrijwilliger. Naast deze prijs is er ook een publieksprijs.
Hiervoor is jouw hulp hard nodig! Vanaf 7 december kan er gestemd worden op onze stichting.
Ga naar https://www.vrijwilligersprijzen.nl/initiatief/stadsvarkens of https://www.vrijwilligersprijzen.nl/passieprijs/rene-geneijgen en klik onder de informatieve tekst op de gele ‘Stem-button’. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in.
** Belangrijk hierbij is dat je via de e-mail je stem bevestigt om de stem definitief te maken.**
Er kan per e-mailadres gestemd worden, dus heb je meerdere e-mailadressen, dan kun je vaker op ons stemmen!
Alvast heel erg bedankt voor je steun!

Heel erg bedankt namens onze vrijwilligers en onze stadsvarkens!